Primary

3primaryAtunci când susțineti examenul de nivel Primary, puteți să ne arătați că ați învățat mai multe cuvinte și acum puteți să faceți lucruri utile precum a spune ce oră este, în limba engleză, și că puteți citi o carte poștală în limba engleză, de la un prieten.

La acest nivel, ne puteți arăta, de asemenea, că sunteți bun în a folosi unele cuvinte exact cum trebuie, cum ar fi cuvintele plurale sau să formați întrebări simple.

Certificatul dvs. de nivel Primary arată că dvs. înțelegeți foarte multe lucruri importante despre limba engleză, și că dvs. începeti să folosiți limba engleză pentru a comunica.

Studentul

  • are un vocabular de bază activ, de aproximativ 300 cuvinte
  • poate să spună ora
  • poate să descrie acțiuni prezente, să ofere informații presonale sau despre famile, să descrie obiceiuri, rutine, și activități zilnice
  • poate comunica atunci și cum o acțiune sau un eveniment are loc
  • poate forma întrebări sau negații

 

Sfaturi de Examinare:

Nivelele 2 – 8 urmăresc strâns o programă incrementală pas-cu-pas care testează din ce în ce mai mult blocurile de construcție ale limbajului, și cer o productivitate puțin mai activă, pentru fiecare nivel. Click pentru a vedea Sfaturi pentru Examinarea Junior.

 

Documente Exemplu:

Descărcați din pagina Central Documents
(Fișierul audio trebuie utilizat în conjuncție cu documentul de ascultare)