Junior

2juniorAtunci când susțineți examenul de nivel Junior, puteți să ne arătați că dvs. cunoașteți cuvinte importante în limba engleză, pentru o mulţime de lucruri pe care le găsiți în locuri importante din viața dvs., cum ar fi casa sau școala.

De asemenea, puteți să ne arătați că dvs. cunoașteți cuvinte pentru lucruri precum: sporturi, mâncare, transport și haine.

La acest nivel, ne puteti arăta, de asemenea, că dvs. cunoașteți cuvinte importante pentru a face diverse acțiuni (verbe), cum ar fi: watch, play, listen, drink, sit, etc.

Puteți, de asemenea, să ne arătați puţină gramatică, cum ar fi diferența dintre ‘she and he’ și ‘her and his’.

Certificatul dvs. de nivel Junior, arată că dvs. sunteți într-adevăr pe calea înțelegerii unei mulțimi de lucruri importante despre limba engleză, atât despre cuvinte cât și despre modul în care sunt puse împreună.

Studentul

  • recunoaște un vocabular de bază de aproximativ 200 cuvinte
  • cunoaște cum să descrie acțiuni prezente
  • poate identifica și descrie bazic locația și poziția
  • poate urma un scurt, simplu text scris

 

Sfaturi de Examinare:

Nivelele 2 – 8 urmăresc strâns o programă  incrementală pas-cu-pas care testează din ce în ce mai mult blocurile de construcție ale limbajului, și cer o productivitate puțin mai activă, pentru fiecare nivel. Click pentru a  vedea Sfaturi pentru Examinarea Junior.

 

Documente Exemplu:

Descărcați din pagina Central Documents
(Fișierul audio trebuie utilizat în conjuncție cu documentul de ascultare)