Intermediate

7intermediateAcesta este nivelul final de legătură și evaluarea implică o necesitate de a scrie o piesă de text corelată clar, dar mai lungă. Confruntarea cu diferite timpuri, evenimente din trecut, prezent și viitor, și subiectele legate de ipoteze, acord / dezacord, obligație sau scop, sunt toate construite folosind nivelul anterior. Progresul ulterior este stabilit la nivelul Intermediate, de necesitatea de a repeta sau transmite informații, fiind în același timp posibilitatea de a verifica dovada de fapt. Acest nivel este unul important în abordarea pas cu pas pe care Anglia o foloseste în suita sa de examinare. Urmatorul pas: Advanced.

 

Studentul are un vocabular activ suficient și întelegerea structurală pentru ca

  • să scrie texte clare pe subiecte descriptive, narative sau imaginare
  • să citească și să înțeleagă texte atat cu subiecte concrete cât și abstracte
  • să distingă între și să folosească o varietate de timpuri: trecut, prezent și viitor
  • să întrebe și să răspundă la întrebări despre evenimente trecute, prezente și viitoare
  • să exprime intenția de bază, scop, obligație, preferință, consiliere, acord și dezacord, proces și ipoteze, inclusiv regret și consecințe
  • să repete mesaje, să transmită informații, să verifice fapte

 

Sfaturi de Examinare:

Nivelele 2 – 8 urmăresc strâns o programă incrementală pas-cu-pas care testează din ce în ce mai mult blocurile de construcție ale limbajului, și cer o productivitate puțin mai activă, pentru fiecare nivel. Click pentru a  vedea Sfaturi pentru Examinarea Intermediate.

 

Documente Exemplu:
Descărcați din pagina Central Documents
(Fișierul audio trebuie utilizat în conjuncție cu documentul de ascultare)