Înregistrarea răspunsurilor

5 – Înregistrarea răspunsurilor într-un mod diferit de cel indicat în documentele de întrebare / răspuns date, este o opțiune pentru candidații care nu sunt în măsură să facă acest lucru în modul standard. Răspunsurile care nu sunt înregistrate pe foile de întrebare / răspuns prevăzute, ar trebui să fie scrise clar, cu detaliile candidatului apărând pe FIECARE pagină.

Candidații pot înregistra răspunsurile în următoarele moduri:

Candidații care au dificultăți de scris, pot, fie dicta răspunsurile acestora la un copist, sau pot folosi un procesor de text sau mașină de scris, în cazul în care acesta este modul lor normal de scris.

Candidații orbi pot dicta răspunsurile acestora la un copist, folosi o mașină Braille, ori o mașină de scris, sau un procesor de text. În cazul în care un candidat realizează răspunsurile în Braille, o transcriere a răspunsurilor candidatului trebuie să fie furnizate  centrului, împreună cu răspunsurile originale Braille.

Pe lângă furnizarea pentru candidații cu deficiențe de vedere lucrări cu întrebări cu tipar mărit, ei pot, de asemenea, să solicite să le fie furnizate foi de răspuns tot cu tipar mărit.