Examinări modificate

2 – O serie de examinări modificate sunt disponibile. Lucrările cu întrebări pentru Reading / Writing, componentele de Listening și teste de Speaking pot fi modificate pentru a da candidatului posibilitatea de a efectua atingerea potențialului său, indiferent de circumstanțe.

Documente cu întrebări, modificate - Candidații cu dificultăți vizuale severe pot necesita lucrări de Reading / Writing modificate. Anglia Examinations are prevederi aici, pentru  a oferi acest serviciu. Când se face acest lucru, am putea solicita ajutorul unor organizaţii externe care au o calificare de specialitate în acest domeniu.

Versiunile Braille de teste cu întrebări pot fi furnizate pentru majoritatea examenelor. Lucrările Braille pot avea conținut modificat, în special acele lucrări care conțin o mulțime de elemente grafice. În cazul în care sunt necesare lucrări Braille, vă rugăm să precizați dacă acestea sunt necesare sub forma de Braille contractat sau non-contractat.

Pentru candidații cu deficiențe de vedere, pot fi furnizate, de obicei, o versiune pentru tipar extinsă a documentelor cu întrebări.

Componente de ascultare, modificate -Candidații pot necesita o componentă de ascultare modificată, din cauza dificultăților de auz, probleme de vedere sau dificultăți în scrierea de răspunsuri.

Componente de ascultare modificate pentru candidații cu dificultăți de auz vor varia în funcție de gravitatea dificultăţii. Pentru unii candidați, amplificarea prin căști, sau alte aparate auditive, poate fi satisfăcătoare. Pentru unii candidați, o versiune extinsă a testului de ascultare, în cazul în care un supraveghetor are instrucțiuni pentru a întrerupe testul, pentru a da timp candidatului de a asimila ceea ce a auzit, poate fi satisfăcătoare. În cazul în care deprecierea este mai severă și candidați sunt capabili să citească pe buze, în limba engleză, o versiune de citire pe buze a componentei de ascultare poate fi furnizată, de obicei și poate fi satisfăcătoare.

Pot fi furnizate componente de ascultare modificate pentru candidații cu dificultăți vizuale. Pot fi furnizate copii ale lucrării de examen, în Braille sau tipar extins. O versiune extinsă a testului de ascultare, în cazul în care un supraveghetor are instrucțiuni pentru a întrerupe, poate fi , de asemenea, adecvat.

Pot fi furnizate componente de ascultare modificate pentru candidații cu dificultăți de scriere. Acest lucru se face folosind versiunea extinsă a testului de ascultare, permițând candidațiilor care nu sunt capabili să scrie în același timp cu ascultarea, posibilitatea să anoteze răspunsurile.

În general vorbind, testul este susținut cu 2 candidați și un supraveghetor prezent. În cazul în care dificultatea unui candidat poate afecta performanța sa, sau performanțele partenerului său ,atunci centrul ar trebui să încerce obținerea permisiunii de a utiliza un partener inactiv .

Pentru candidații orbi și cu acuitatea vizuală depreciată, materialele de testare de limbă pot fi furnizate în Braille, sau în tipar extins.

Examenele Anglia nu va adăuga nici un cost suplimentar pentru furnizarea de documente de examinare modificate, sau orice alte aranjamente administrative.