Certificate de Scutire / Aprobările Speciale

3 – Certificatele de Scutire și Aprobările Speciale pot fi furnizate pentru candidații care nu asistă la toate părțile examenului, pentru anumite motive.

Candidații cu severe probleme de auz sau deficiențe de vorbire pot aplica pentru scutire de la listening sau componentele de vorbire ale testului . În cazul în care o derogare este autorizată, un certificat special va fi emis cu mențiunea unei astfel de scutiri. În cazul în care un candidat pierde o parte a unui examen din motive medicale, iar dovada este furnizată de un medic autorizat, atunci elevul poate fi eligibil pentru a primi un certificat de scutire. Fiecare caz este analizat în mod individual.

Candidații cu dificultăți de învățare pot aplica pentru Giruri Speciale. De obicei acest lucru se referă la candidații cu dislexie severa, care pot solicita ca lucrarea lor să fie corectată separat, pentru ca greșelile de ortografie să fie trecute cu vederea. Nu vor fi permise indemnizații pentru orice alte erori. O notă care detaliază orice astfel de avize va fi adăugată la certificatul candidatului.