Noi Examene

Introducere


Anglia Examination nu pune în aplicare modificările în mod superficial. Examenele Anglia sunt cunoscute şi apreciate în întreaga lume tocmai mulţumită structurii lor clare şi uşor de utilizat. La o primă vedere,mulţi profesori,studenţi şi părinţi care au folosit examenele în ultimii 20 de ani ar putea spune că au ramas neschimbate. Într-adevăr,a fost mereu obiectivul nostru acela de a păstra testările stabile şi de a nu le schimba în mod constant doar de dragul schimbarii; ne-am menţinut mereu testele identificabile şi fidele viziunii şi scopului lor original.

Cu toate acestea, în ciuda aparenţelor, au existat multe evoluţii de-a lungul anilor. În primul rând, Anglia Examination nu a avut mereu sediul în Anglia. Ideea sa născut în Cipru, în mijlocul anilor ’80 ca o serie de simple teste de engleză de sfârşit de an de gramatica, citire şi scriere. Apoi, în 1993, Chichester College, instituție de învățământ întreprinzătoare și excepțională situată pe coasta sudică a Angliei, a remarcat potenţialul examinărilor şi a preluat compania, în scopul de a dezvolta o suite completă de examene şi de a o oferi înregi lumi. De la acele zile, probele furnizate de Anglia Examination au fost supuse la numeroase upgrade-uri. În 2001 au fost adăugate suite-ului nivelele de Masters şi First Step pentru a completa sistemul iconic de învățare și evaluare step-by-step a celor zece nivele Anglia, acum folosite de mii de scoli, facultăţi şi instituţii de peste patruzeci de ţări.

Testele de limba au fost disponibile imediat în America de Sud. Între 2003 și 2005, datorită unei acordări din partea Uniunii Europene, două grupuri de profesori din Olanda au format o echipă pentru dezvoltarea lui Anglia HQ, care după săptămâni intense de lucru în Cipru au ajuns la dezvoltarea testelor de limbă, axate pe toate nivelurile de evaluare a celor petru abilităţi astfel încât să poată fi difuzate pe plan internațional. În același timp, influența tot mai mare a Cadrului European Comun de Referință (CEFR) în predarea limbii engleze a oferit stimulul pentru actualizări suplimentare ale testelor Anglia în mod ca acestea să fie alineate cu noile CEFR. Lecturile au fost incrementate, şi la fel au fost incrementate şi modificate secţiunile.

Actualul proiect de actualizare a testelor a început la sfârşitul anului 2012 şi va fi completat în luna aprilie al anului 2015, dată la care întreaga familie mondială Anglia va avea acces la noile versiuni.

Deseori denumite “New Anglia” sau testul a celor “Patru abiliăţi“, citirea/scrierea şi competența de ascultare vor fi părți obligatorii ale examenelor, în timp ce rămâne facultativ speaking-ul (vorbirea). Pentru toţi cei care o cunosc și o iubesc, marca Anglia va fi mereu vizibilă pe toate examenele.

Scopul

Scopul proiectului este acela de a actualiza şi revizui actualul suite step-by-step de engleză generală, şi de a asigura pentru toate nivelurile legate CEFR-ului oportunitatea de a oferi candidaţiilor, în mod separat, probe suficiente pentru toate abilităţile (citire, scriere, ascultare și vorbire) şi pentru fiecare nivel.

În cele din urma, deoarece guvernele și ministerele de învățământ, în întreaga lume,indeamnă populația școlară, încă din primii ani, către învăţarea limbii engleze și că universități, colegii și angajatorii cer din ce în ce mai des, ca cerinţe minime, niveluri specifice de cunoştinţă a limbii, ne-am asigurat de asemenea, ca suita de engleza generala Anglia să continuie să satisfacă nevoile studenţilor de toate vârstele, atât în termeni de cerere-tip cât de adegvare conţinutuil pe langă durata şi dificultatea.

Fidel originilor care au văzut testele Anglia coproiectate împreună cu ţările în care au fost utilizate, mai degrabă decât impuse dintr-un punct de vedere numai de tradiție britanică am colectat continuu, pentru dezvoltarea proiectului, comentarii și sugestii pentru schimbare, organizând întâlniri de consultare cu reprezentanții, acordând mare atenție la experimentarea de noi idei cu studenți internaționali inclusiv a celor care vin din toate colturile lumii pentru departamentul internațional premiat de Chichester College.

 

 

1firststep_new 2junior_new3primary_new 4preliminary_new  5elementary_new

6preintermediate_new 7intermediate_new 8advanced_new 9proficiency_new 10masters_new