Format

Despre Formatul Documentului de Testare


Componentele de Listening, Reading și Writing trebuie să se încheie în aceeași zi. Testul de Speaking face-to-face este opțional, în funcție de cerințele de calitate specifice ale fiecărei instituții sau curs. Acesta poate fi oferit în aceeași zi, sau până la o lună înainte, sau după, alte componente .

Cum vorbirea este o componentă activă , ea este subiectivă, dificil de a se omogeniza, deschis pentru prejudecată și dificil de a se calibra. Prin urmare, Anglia a ales să facă testul de Vorbire o componentă opțională, care dacă este susținută, ar reprezenta 20% din nota finală. Acest lucru permite, de asemenea, ca studentul să ia cel mai potrivit nivel bazat pe cerințele de instituții academice. Testul de Vorbire este realizat de examinatori externi profesionali, înregistrat ca un MP3 și trimis la biroul Anglia din Regatul Unit, pentru moderare.

Certificatele sunt valabile pe termen nelimitat, însă instituțiile ar putea dori ca, candidați să susțină din nou un anumit nivel, în cazul în care o perioadă semnificativă a trecut de la ultimul test, în funcție de circumstanțele individuale ale candidatului, în această perioadă de timp.

Fiecare versiune de test este unică, astfel încât nici un candidat nu va primi același tip de document de testare de două ori.