Evaluare

Corectarea AcCEPT Proficiency


Lucrările sunt corectate in-house, în Marea Britanie. Toate documentele sunt trimise, din diferite țări, la sediul central din Marea Britanie, pentru corectare; nici o lucrare nu este corectată în afara Regatului Unit, pentru a asigura coerența imparțialității în standardul de corectare. Toate documentele sunt corectate de examinatori cu experiență, cu un număr mic de noi examinatori, care au urmat cursuri de formare și sunt în perioada de probă.

Toți examinatorii participă la un curs de familiarizare cu procesul de corectare și sunt monitorizați pe parcursul sesiunilor de corectare de către moderatori.

Un benchmark este realizat pentru toate nivelurile, dintr-un un set de documente moderate, aprobate de către examinatorul principal, prin care o analiză statistică de funcționare a performanțelor corectorilor poate fi comparată. Variațiile clare de la normă pot fi identificate din timp în cadrul procesului și verificate.
10 % din script-uri sunt moderate în mod automat pe parcursul procesului, cu o mai mare adoptare în cazul în care acest 10% relevă problemele care le justifică.

Toate examenele cu note limită și mare număr probe excepţional de bune sau rele sunt moderate. Modificări la benchmark de corectare sunt făcute acolo unde este necesar și pot fi comunicate imediat la toți corectorii.

 

Această procedură asigură scorul AcCEPT Proficiency ca un indicator de încredere și valabil, de capacitate în limba engleză – indiferent de locul sau momentul în care testul a fost susținut.