FAQ Generale

FAQ Generali


 

Oricine care vrea să învețe limba engleză poate susține un examen Anglia. Nu există nici o limită de vârstă pentru candidați. Puteți intra la nivelul de studiu pe care dvs. sau profesorul le consideră adecvate.

În toate centrele de examinare Anglia acredidate de  IRSAF. Pentru mai multe informații scrie la info@angliaromania.ro

Elevii studiază pentru a obține o calificare Anglia, pentru mai multe motive. Unele universități vor accepta Anglia Proficiency, dacă se doreşte să  se studieze în Marea Britanie. Angajatorii de multe ori au ca cerinţă minimă pentru personalul lor o bună cunoştiinţă a limbii engleze  însoţită de un certificat ce o demonstrează. Alţii vor efectua examenul doar de plăcearea de a învăţa şi de a actualiza cunoştiinţa lor a limbii engleze.

Calificările Anglia sunt valabile pentru tot restul vietii tale. Cu toate acestea, ca și cu toate calificările, cu atât mai mult timp în urmă le-ai luat, șansa este mai mare ca un angajator sau instituție să vă ceară să vă reconfirmați abilitățile spre satisfacția lor.

Nu există nici o limită de vârstă pentru candidați. Elevii vor accesa nivelul de studiu pe care ei, sau profesorii lor, le consideră adecvate. Există un Test de Plasament Anglia pentru a ajuta la determinarea nivelului de efectuat corespunzător cunoştiinţelor candidatului. Examenele Anglia sunt susținute în peste 20 de țări, de pe 3 continente. Ele sunt menite doar pentru testarea cunoştiinţelor a limbii engleze ,motiv pentru care candidaţii cu orice cultură şi formaţie trebuie să fie confortabili în a susţine acest test.

Depinde de scopul certificări voastre. Va fi specificat în certificat doar testele de abilitate efectuate. În general, având în vedere, de asemenea, liniile directoare ale Uniunii Europene, o certificare este competă atunci când au fost efectuate toate abilităţiile ale limbajului.

Examenele Anglia va face prevederi pentru a ajuta candidații cu nevoi speciale. Acestea depind de cerințe. Informații suplimentare pot fi găsite în pagina de Acces și Evaluare Corectă sau contactați Anglia direct la  info@angliaromania.ro

După ce s-au susținut examenele, sunt trimise înapoi în Anglia, unde ele vor fi corectate de o echipă de examinatori cu experiență. Pentru informații suplimentare privind procesul de corectare, mergeți la secțiunea Politici și Proceduri.

 

Nu exista nici un minim de ore necesare de studiu pentru a lua un examen Anglia.
În scopul de a obține cele mai bune rezultate, vă rugăm să folosiți tabelul ca un ghid de ore recomandate pentru fiecare nivel, pe baza Cadrului European Comun .  Aceste ore pot varia în funcție de dvs. de contactul de zi cu zi cu limba engleză.

 

Există o gamă largă de cărți disponibile pentru a ajuta la pregătirea pentru un examen Anglia. Click aici pentru editorii sugerați. Pentru a vedea documentele eșantion, mergeți în zona Documentelor Centrale.

Da. Oferim suport pentru profesori la nivel local . Acest sprijin include rețele, întâlniri locale membru/profesor, formarea cadrelor didactice, știri și informații de actualizări, întâlniri anuale, și prezentări susținute de către examinatori Anglia din Marea Britanie. Vă rugăm să contactați reprezentantul local pentru a afla mai multe, și să păstrați un ochi pe secțiunea de știri a acestui site web sau site-ul dvs. local. Continuă cu secțiunea Ultimile Știri. Dacă sunteți un profesor și doriți să aflați mai multe informații despre examene, vă puteți înregistra, pentru acces exclusiv, la zona de Autentificare a Profesorului. Veți găsi noi lucrări de probă, pentru a le folosi ca examene practice, precum și sprijin suplimentar pentru a rula o sesiune de examinare. Pentru a afla mai multe click aici.

Da. Manualul Profesorului este disponibil în zona Documentelor Centrale

CITE este conceput pentru a oferi cadrelor didactice competente cu privire la orice subiect, care pot sau nu pot avea alte calificări de predare engleză, o șansă de a obține recunoaștere internațională pentru competențele lingvistice, cunoștințe și experiență. Pentru informații suplimentare click aici

 

Nu există cerințe minime de vârstă, sau de calificări formale de înscriere, necesare pentru testul C.IT.E. Acesta poate fi susținut de către cadrele didactice care sunt, în prezent, de predare a limbii engleze, sau studenții care sunt în planificare pentru a preda limba, și au dobândit cunoștințe de limbă de clasă și practica prin studiu.