Step To Books

Step To Books


Step To Books sunt proiectate specific pentru pregătirea pentru examenele Anglia de la Preliminary(A1) la Masters(C2). Cărţiile au 10-12 unităţi şi un sample de examen formând un total de 110-125 pagini în lungime. Fiecare unitate este bazată pe un argument (sunt tratate toate argumentele probei) şi are un aspect grafic nou şi atractiv.

Cărţile oferă o îndrumare practică pentru a face faţă fiecărei secţie de probă. Conţine explicaţii şi exerciţii pentru modelele de gramatică esenţială, comparaţiuni şi pentru vocabular. Obiectivul este acela de a personaliza aceste exerciţii pentru un interes mai mare a studenţilor şi o asimilare mai eficientă. Sunt indicate sample de compoziţii, şi intrucţiuni pas cu pas despre cum să se genereze idei, structura compoziţia şi cum să se evite greşeli comune în limba engleză.

Costul fiecărui exemplare este de € 25,00. Reduceri speciale se aplică pentru comenzi de 30 sau mai multe copii.Pentru a ordina sau pentru a primi ulterioare informaţii, a se scrie la adresa ordini@angliaromania.ro:

 

A2 A2-PLUS_w B1 B2 C2