Higher Levels

Higher Levels

8advanced 9proficiency 10masters

 

Nivelurile Înalte (Higher Levels) ale evaluărilor de limba engleză Anglia, sunt pentru acei studenți care au stabilit o largă și efectivă înțelegere a structurii de bază a limbajului. Vârsta nu este o barieră pentru includere, dar Anglia încurajează pe toți să urmeze fiecare nivel, pentru a atinge competența deplină. Aplicarea limbii în cadrul diferitelor scenarii este unul din elementele care disting nivelurile superioare de cele inferioare, de începători, cum este capacitatea lor de a scrie, citi și înțelege secțiuni progresiv mai lungi de text. La ultimele două nivele, în particular, unele dintre scenarii pot conține teme și subiecte dificill de a fi înțelese de către începători. Nivelurile care sunt concepute pentru a arăta că candidatul este gata și capabil să urmeze învățământul superior în limba engleză vor necesita în mod necesar capacitatea de a înțelege și articula concepte de nivel superior. AcCEPT Proficiency este evaluarea nivelului de competență al Anglia ESOL, conceput special pentru non-vorbitori nativi de limba engleză care necesită limba engleză pentru învățământul superior sau în scopuri academice, în scopul de a studia la universități internaționale.

Prin intermediul noii opțiuni AcCEPT Proficiency, candidatul va fi capabil să demonstreze puternice aptitudini academice în cadrul secțiunii A, în timp ce cei ce aleg nivelul Proficency level base, finalizează o lucrare scrisă, care este în mod clar, bine organizată și care poate implica opinii și/sau discuții pe un set de probleme. Pentru a atinge recunoașterea completă, un candidat trebuie să finalizeze cele trei unități obligatorii în Reading & Writing și Listening. Candidatii au, de asemenea, opțiunea de susținere a unității adiționale de Speaking, deși acest lucru nu este obligatoriu. Promovarea unității de Speaking este recunoscută în certificat.

Aceste niveluri prezintă o provocare tot mai mare pentru candidați. In Anglia suntem de părere că cei care au dezvoltat o utilizare eficientă a limbii engleze ar trebui să se bucure de valoarea reală a realizării lor și această realizare să fie recunoscută și aprobată. Pe masură ce confidența crește, de la nivelurile de legătură, Pre-intermediate și Intermediate, ușa se deschide pentru ca elevii să se bucure și să împărtășească oportunități de acțiuni și experiențe și de a se scufunda tot mai mult în limbaj. Avem așteptări mari și standarde înalte, dar credem că examenele sunt un test echitabil și echilibrat pentru acei studenți care aleg să susțină examenele de nivel superior.

Mulți studenți care urmează cursurile de nivel superior au susținut deja examene de limba engleză și înțeleg provocarea cu care se confruntă. Capacitatea lor naturală va fi extinsă de aceste examene și, pe măsură ce profunzimea cunoștințelor lor crește, deoarece acestea se bazează pe studiul anterior, ei vor începe să se bucure de succes știind că au suștinut un alt pas spre stăpânirea de limbii engleză.