General Intermediate

General Intermediate

5elementary 6preintermediate 7intermediate

 

Pentru candidații școlari, aceste nivele sunt, în principal, pentru elevii cu vârsta cuprinsă între 11- 15 ani sau pentru cei de orice vârstă care deja au completat nivelele inferioare Anglia. Trecând prin aceste nivele, studenții trebuie să înceapă să se mişte de la aptitudini receptive, la utilizarea activă a limbii engleze. Obeictivul acestor nivele este de a oferi un pod potrivit către începerea învățării și eficența de mai târziu, să motiveze candidații și să îi ajute in eforturile lor de a atinge un nivel de competență cât mai înalt posibil.
De obicei, acestea sunt nivelele unde, fără o încurajare regulată și certificarea fiecărui pas înainte, studenții pot pierde calea justă.
Primii ani, unde învățarea limbii engleze este doar o distracție și un progres relativ rapid ce se poate face, au trecut. Ultimii ani, unde satisfacția de a avea aptitudini și a fi eficient, nu sunt încă aici.
Studentul începe să realizeze că învățarea unei limbi străine necesită eforturi, abnegație, la fel ca și talent. Plasarea obiectivelor este foarte importantă pentru o implicaţie activă şi succesul educaţional studentului. Aceasta oferă studenţiilor, părinților si profesorilor lor, un puternic sens că a fost făcut un progres solid și stabil.