General Syllabus

General Syllabus

Examenele General English lui Anglia sunt structurate în 10 niveluri:

1firststep 2junior 3primary 4preliminary 5elementary

6preintermediate 7intermediate 8advanced 9proficiency 10masters

Testele noastre inițiale țin cont de faptul că în faza inițială a procesului de învățare a limbii, capacitatea de înţelegere a candidațiilor este majoră în comparație cu cea de producție activă.

Astfel, la primul nivel nu trebuie să scrie cuvintele dar să indice înțelegerea lor  în altre modalități: corespondenţă, colorație, etc.

Dupa First Step ,pentru nivelele de la 2-8, în linie cu viziunea didactică-metodologică step-by-step lui Anglia, se verifică o creștere a producției activă ce cere pas cu pas folosirea unor structure lingvistice tot mai complexe.

La nivelul 9, Proficiency, candidatul nu mai este legat unei probe structurată în mod rigid, însă, cu folosirea unor cunoștințe active a vocabularului și a structurealor gramaticale a limbii, va putea întreprinde un curs de studiu în limba engleză.

La nivelul 10,Masters, candidatul demonstrează că are o cunoștință activă a limbi astfel încât reuşeşte să citească, să se uite le televizor și să comunice cu alte persoane în engleză,  folosind cunoștința sa cu încredere.

CU scopul de a garanta tuturor studențiilor o evaluare corectă și egală, testele de examinare Anglia prezintă o structură clară și familiară. Ele sunt proiectate în mod ca și studenții și profesori lor știu exact cea ce vine cerut lor în ziua examenlui, reducând la minim stresu ce o situație de examen provoacă.

Obiectivul nostru, pentru toate nivelele de examinare, este cel de a da încredere studențiilor noștri, pentru a premia cea ce au învățat și a îi încuraja în invățarea a limbii.

În comparație cu Common European Framework sunt elencate următoarele nivele Anglia:

  • A1 – Preliminary
  • A2 – Elementary
  • B1 – Intermediate
  • B2 – Advanced
  • C1 – AcCept Proficiency
  • C2 – Masters