Profesori

Anglia stimează profesori în mod deosebit pentru rolul esenţial ce joacă în a ghida şi a sprijini studenţii în procesul de preparare a examenelor Anglia. In această zonă a site-ului sunt prezente diferite secţiuni în care veţi găsi informaţii importante şi un sprijin semnificativ pentru munca voastră atât cu studenţii cât şi pentru administrarea probelor.
Examenul AcCEPT Proficiency, ce are un scop academic, este proiectat pentru a satisface cerinţele de admitere impuse de facultăţi. Pentru cine este interesat în a înteprinde formarea de profesor de engleză în propria ţară oferim cursul online C.I.T.E..
Pentru cei care sunt interesaţi de predarea în limba engleză, avem proba noastră CITE (Certificat pentru Profesori Internaţionali de limba engleză). Suntem încântaţi de a oferi profesorilor sprijin şi îndrumare pentru orice esigenţă relative Anglia şi examenelor sale..

Anglia adoptă politica de “open door” ,aşă că simţiţivă liberi de a ne contacta pentru orice cerere aţi putea avea.

Lista Facultăţi

Anglia Examinations câştigă tot mai multă recunoştiinţă din partea instituţiilor din întreaga lume. Pentru a vedea instituţiile ce au acceptat Anglia Exams a se accesa linkul Facultate