Cine suntem

Anglia Examinations are sediul în Chichester, Anglia, din 1994. Este prezent în România mulţumită parteneriatului cu IRSAF (Istituto di Ricerca Scientifica e di Alta Formazione),care, în exclusivă naţională, asigură difuzarea, organizarea şi administrarea şi acreditează centrele de examinare Anglia.

Anglia oferă un program comprehensiv şi structurat de evaluare a competenţelor în limba engleză, de la nivelul de începător la nivelul expert. Această abordare graduală a testelor încurajează şi motivează studenţi să facă progrese clare şi eficiente. Anglia Examns evaluează toate cele patru abilităţi lingvistice: listening,reading, writing şi speaking. Nu există cerinţe de vârstă minimă pentru examene. Nivelurile de bază pot fi susţinute şi de copii începând de la patru ani.

Nivelurile înalte (Intermediate, Advanced, Proficiency aCcept şi Masters), distribuite în parteneriat cu AIM Awards, și evaluările Business English sunt frecventate de studenți și adulți care doresc să continuie studiile lor în mediul universitar și liceal englez sau să își îmbunătățească perspectivele carierelor. Anglia Examinations este membru EALTA (European Association For Language Testing And Assessement).

Niveluri de examinare Anglia

Examenele de limba engleză Anglia consistă în zece niveluri plasate în trei grupe: Higher, General Intermediate şi Young Learners. Examenele Anglia International Business sunt disponibile în patru niveluri.

Nivelul Proficiency este recunoscut de UCAS ca o certificare de competenţe de limba engleză ce poate fi acceptată de către universităţi britanice ca şi titlu de acces la cursurile de studiu pentru studenţi străini. Examenul AcCEPT Proficiency se caracterizează prin adăugare de elemente academice în prima Secţie de Writing (A). Toate nivelurile de examinare testează abilităţile de listening, reading,writing şi speaking.

StepByStep

 

 

C.I.T.E. Exams

Anglia oferă şi examene CITE (Certificat Internaţional pentru profesorii de engleză). Acestea au fost ideate pentru a oferi profesorilor de limba engleză, care pot să aibă sau să nu aibă alte titluri de predare a limbii, posibilitatea de a obţine recunoaștere internațională pentru a lor competenţe, cunoştinţe şi experienţe lingvistice.

Curs Online pentru profesori

Anglia are , de asemenea, şi un curs online pentru profesorii din întreaga lume şi le permite să dezvolte capacităţile lor de predare a limbii engleze. Obiectivele programului sunt:

  • A susţine propria dezvoltare profesională ca profesor
  • A dezvolta propria conștientizare a limbii prin exerciţii de gramatică şi de vocabular
  • A oferi sfaturi și suport pentru situațiile dvs. individuale didactice
Partnership între Anglia Examinations şi AIM Awards

AIMlogo

Aprobate de Ofqual,următoarele nivele de Engleză Generală sunt furnizate de Anglia în partnership cu AIM Awards:

  • B1 Intermedio (UK National Qualifications Framework Entry level 1)
  • B2 Avanzato (NQF Livello 1)
  • C1 Proficiency (NQF Livello 2)
  • C2 Masters (NQF Livello 3)

AIM Awards este un organism de certificare Britanic ce oferă diferite nivele şi în o vastă gamă de câmpuri tematice, un mare număr de titluri reglementate Ofqual.

Toate calificările centrelor noastre de examinare Anglia Italia sunt aprobate atât de către AIM Awards cât de Anglia, astfel încât procesul de control al calităţii calificărilor este înalt.

Împreună cu examenele noastre revizuite şi actualizate, strategia noastră de marketing şi de acreditare Ofqual prin parteneriatul cu AIM Awards, Anglia este pregătită să devină leader pe piaţă în o călătorie step-by-step ce permite persoanelor să viseze în engleză.

Pentru ulterioare informaţii despre AIM Awards şi gama de calificări a se vizita  www.aimawards.org.uk