Acreditare

Acreditarea este recunoașterea de către comisia de evaluare IRSAF, a oportunității entităților publice și private (instituții de formare, școli, universități, companii, etc) interesate de aderarea la programul de certificare “ANGLIA ESOL”, dând suficiente garanții, competențe și resurse de dotare instrumentală.
DEVINO UN CENTRU DE PREGĂTIRE ȘI EXAMEN ANGLIA, ESTE O MARE OPORTUNITATE PENTRU AFACERI ȘI O AVENTURĂ!

Instrucțiuni înainte de compilare:

  • Pentru a aplica pentru acreditare, trebuie să completați formularul de mai jos. Reprezentanții noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp posibil.
  • Compilatia este concepută ca o auto-certificare (articolul 46 din Decretul prezidențial din 28 decembrie 2000, nr. 445). Declarații false și pregătirea sau utilizarea de informații false sunt supuse sancțiunilor prevăzute la art. 76 Decretul prezidențial din 28.12.2000, nr. 445. Reprezentantul legal este garantul informațiilor conținute în acesta.
  • Compilația nu este obligatorie în scopul acreditării, următoarea etapă e de competența IRSAF, după evaluarea pozitivă a datelor și semnarea ulterioară a acordului. Înainte de a fi finalizat procesul de acreditare, este strict interzis de a face publicitate sau de a folosi mărcile comerciale și / sau logo-urile IRSAF și Anglia ESOL Examinations sau programele IRSAF. Nerespectarea acestei reguli va duce la suspendarea imediată a funcționării convenției.
Completați formularul de cerere Sede Legale – Instituția solicitantă

Denominare

Andresa

Oraş

Judeţ

Număr de telefon

Email

Website

P.IVA

Cod FiscalSediul de examene (dacă este diferit de sediul social)

Adresa

Oraş

Judeţ

Nr Telefon

EmailAdresa poștală de corespondență și materiale

 Sediul legal Sediul de examene

Referent
Referentul Centrului de Servicii este garantul de menținere a standardelor cerute de IRSAF, să funcționeze ca Centru de Servicii. Prin intermediul coordonatorului, IRSAF rămâne în contact permanent cu Centrul de Servicii. Un operator IRSAF este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră pentru orice informație sau clarificare .

Prenume

Nume

Telefon

Email

Cod Fiscal

Captcha
captcha

  Privacy